Cena Maske

Unikatne maske za radijatore se postavljaju kao efektna dekoracija i savršeno rešenje za transformaciju ružnih radijatora u zgodan estetski detalj prostora. Hladan izgled standardnog radijatora može negativno uticati na ukupan estetski utisak određene prostorije. Bilo da se oprema klasično ili moderno, ovo je jedan od detalja koji će svakom enterijeru dati poseban karakter. Svaka maska se izradjuje posebno, prema tačnim dimenzijama radijatora, a front moze biti u različitim motivima, geometrijskim oblicima i u neograničenom izboru boja.



Konacnu cenu maske odredjuju najpre dimenzije, zatim izbor materijala, kao i vrsta zavrsne obrade (farbanje i lakiranje).

Osim estetskog, tu je i praktična osobina maske koje je dizajnirana tako da topao vazduh usmerava napred ka sredini prostorije, umesto gore ka plafonu. Time se poboljsava protok zagrejanog vazduha u prostoriji i smanjuje kolicina toplote koju upije zid iza radijatora. Takodje, ove obloge za radijatore mogu imati i zaštitnu ulogu, a preporučuju se za sve domove gde su mala deca. Mogu biti izradjene od vise materijala, a sve u cilju sto boljeg uklapanja u postojeci enterijer.


POZOVITE NAS!
064 3667 153